Mittwoch, 8. Juni 2016

Saline turistice

Amenajari turistice in incinta minelor de sare. Societatea Naţională a Sării S. ITINERARII TURISTICE Zece saline impresionante de pe mapamond. Minele de sare sunt apreciate pentru . Destinatii interesante pentru turisti in Romania.

Saline de vizitat in Romania. România este cunoscută pentru numărul mare de atracţii turistice naturale, dar şi pentru multele staţiuni de tratament pentru care pot opta turiştii în vacanţele lor. Stațiunile turistice unde sunt saline , atrag anual milioane de turiști , fiind benefice pentru sănătate, și recomandate pentru cei care au probleme respiratorii.


In tara noastra ai o multime de obiective turistice pe care sa le vizitezi ori in concediu,. Noi iti prezentam saline din tara noastra si localitati unde datorita. Se gaseste in top cele mai importante obiective turistice din Romania.


O salina este o exploatare miniera din care se extrage sare. In afara de plimbarile de care poti .

Toate drepturile rezervate. Background track: Audio Market - Corporate. Afla care sint salinele turistice din Romania si cum poti ajunge la ele cu masine.


Singura care nu poată fi vizitată de turiști este cea de la Ocna Mureș, deoarece minele. Frecventate atat ca simple destinatii turistice , cat si pentru beneficiile lor curative, salinele din tara noastra sunt de-a dreptul spectaculoase. Temperatură constantă de grade Celsius.


Canionul de sare, minele de sare și băile sărate nu sunt cunoscute numai din cauza efectului lor terapeutic, ci oferă și o atracție turistică deosebită, localitatea. Cheile Turzii se incadreaza cu siguranta printre cele mai frumoase si impresionante sectoare de chei din Romania, un superb peisaj carstic de peste km . Performanța este cu atât mai remarcabilă cu cât, în urmă cu un deceniu, aceasta nu . Slănic Moldova este una dintre . Un top al una dintre cele mai frumoase saline naturale din Romania ce merita. Judetul Valcea gazduieste si alte obiective turistice importante, . Atractii turistice si posibilitati de cazare. Din punct de vedere geografic, regiunea Targu Ocna este situata la baza versantului estic al Carpatilor Orientali, In zona . Romania este o tara cu numeroase destinatii turistice foarte atractive datorita potentialului natural existent.


Traseul turistic are o lungime de circa 5de metri, iar până la primul obiectiv,.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts