Dienstag, 15. März 2016

Sporaky na drevo fiko

Lacne sporáky s výmenníkom a kachle na drevo. Klasický osvedčený dizajn vhodný do každej . Sú konštruované na spaľovanie palivového dreva a hnedouhoľných brikiet. Nordica ROMANTICA hnedý - sporák na drevo.


Parametre Účinnosť Výkon kW Rozmery.

Menovitý výkon: kW rozmery . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Predáveľký kuchynský sporák FILAKOVO s presklenou rúrou na pečenie. THORMA FIKO Ratio biley pravý.


Sú určené na varenie a pečenie v domácnostiach. Pôvodná cena : 79- Akciová cena: 72-. Kuchynský sporák FIKO Nostalgia.


Je konštruovaný na spaľovanie hnedouhoľných brikiet a palivového dreva.

Slovenské sporáky s dlhoročnou tradíciou. KO FIKO EXCELLENT - CERAN keramická varná doska. Vyberte si kvalitný sporák na drevo do kuchyne. Sporáky sú jednoplášťovej alebo . Minimálny ťah komína, Pa.


Fiko - Nostalgia White . Palivo, drevo , hnedouhoľné brikety. Farebné prevedenie, biela - 6€ s DPH. Obľúbené kuchynské sporáky na pevné palivo.


Je konstruovaný na spalování hnědého uhlí a palivového dřeva. Je to tradiční výrobek s . Jedná se o klasický sporák na dřevo s . Stav ako na obrazku nutne sa mu troska povenovat(este trocha precistit a tak) nejaky ten rok uz predsa . Zakúriť môžete ako drevom , tak aj hnedouhoľnými briketami. Kvalitný kuchynský sporák, sporáky na drevo , brikety, od spoločnosti Thorma, vykúria Váš priestor až.


Pre sporák je doporučené palivo: brikety z hnedého uhlia, suché tvrdé drevo.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts