Freitag, 3. August 2018

Predám sporák na drevo

Kontaktovať prosím na e-mail, . Vrchná platňa je z liatiny, takisto aj vnútri rošty, a vyložený je . Lacne sporáky s výmenníkom a kachle na drevo. Sporáky na drevo , sporáky na tuhé palivo. Predam tento prenosny keramicky sporak na tuhe palivo.


Ocel, keramika s popolnikom a nastavovanim vzduchu.

Takmer nepouzivany, kvalitny material, platne . Krby orava, sporáky orava, pece na . THORMA Kuchynský sporák FIKO Nostalgia - B biely pravý Tradičné malé kachle na drevo , hnedouhoľné brikety, ktoré sa so svojimi rozmermi a vykurovacou . Sporák Thorma Okonom FIKO DeLuxe je sporák vhodný do každej kuchyne s veľkou varnou plochou a rúrou na pečenie. Menovitý výkon: kW rozmery . Nový kuchynský sporák z liatiny na drevo. Výkon kW, rozmery cca 8x 9x 530 . Merkury Market ponúka: keramické obklady a dlažby, kuchynské linky, kúpelňové skrinky, dvere, nábytok, krby, lepidla, záclony, závesy, panelove podlahy, drez.


Ponúkame na predaj kotol na spaľovanie dreva , drevného odpadu, štiepky, pilín,.

Sporák na tuhé paliva MBS Royal 7plus pravý krémový. Ponúknite), PREDAM ,alebo vymenim (40), plynovy sporak. V tejto kategórii sa nachádzajú sporáky plynové, elektrické a kombinované. V ponuke nájdete aj vyššie modely so vstavaným displejom a väčším počtom . Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Inzerátov z 6Inzeráty Lacné nové a ojazdené predám sporák.


Typ paliva Dřevo , Hnědé uhlí, Dřevěné a hnědouhelné brikety Průměr odkouření. Je vyrobená z mm hrubého plechu a zvnútra vyložená šamotom hrúbky cm. Dvierka aj platňa je originál liatinová . Predám robenú pec na drevo za 1Eur. Sporák má aj rúru na varenie a veľkú spaľovaciu komoru. Dymovod je na pravej strane s veľkosťou . Záujemcovia prosím volajte po 18.


Chcete sa zohriať a byť pritom nezávislý na elektrike a plyne? Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Výstavba kozubov, krbov, pecí, kachľových sporákov , záhradných grilov, pecí na. Návrh a výroba atypických kozubových pecí a vložiek na drevo a na etanol. Kúpim zachovalý, elektrický sporák.


Kachle Borgholm Top čierne energ.

Teplovodné kachle a pece na drevo pre komfortné vykurovanie.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts