Montag, 11. September 2017

Udiaren na predaj

Domáca údiareň na ryby či na klobásy za najlepšie ceny na predaj a kúpu. Elektrická údiareň aj klasická údiareň na drevo v ponuke na Bazar. Bezplatná inzercia, predam udiaren predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Ponukam na predaj drevenu Udiaren v orig.

Rozmery su 50x50x65cm ,dlzka potrubia 100cm ,velkost ohniska 30x32cm. Výborná domáca udiareň pre začiatočníkov i profesionálov. Udiareň má krycí poklop s rebrovaním pre lepšiu ventiláciu. Zabíjačka sa u nás spája so zimným časom ako tradičný zvyk.


CZ nájdete kompletnú ponuku značkových udiarní za najnižšie ceny v SR! Teplomer do udiarne chrómovaný empty. Rošt rovný pre multifunkčné udiarne empty.

Rošt vlnka pre multifunkčné udiarne nerez empty. Na predaj menši podkrovný domček vhodný na chalupu, učupený v romantickom prostredi lazov. Leži na pozemku o celkovej výmere 3m s možnosťou . PREDAJ NA SPLÁTKY Nákup na splátky cez Quatro. Multifunkčná udiareň veľká je svojimi rozmermi určená na údenie väčších kusov mäsa, . Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí.


Udiarne Bradley iste nadchnú každého milovníka údených pokrmov a sú vhodné aj pre rozšírenie ponuky vašej reštaurácie. Doba dodania: Predaj skončil. Dvojdielna udiareň vhodná najme na údenie mäsa, špekáčiek a rýb. Kvalitná nehrdzavejúca stolová udiareň , ktorú môžete využiť pri.


Rybárske potreby - predaj na splátky QUATRO . Možno údiť naraz až 4ks pstruha. Naše Udiarne staviame na Vysočine už vyše rokov. Preto vieme, ako vám práve elektrickými zjednodušiť údenie bez neustálej kontroly teploty v udiarni. Predaj , prevádzka a servis webhostigov.


Prenosná udiareň určená pre tepelnú úpravu potravín údením.

Udiarne , shop, požičovňa, grily, udiarne , kotlíky, eshop rýchlo, koreniny. Digitálnu elektrickú udiareň môžete zapojiť kdekoľvek v exteriéri s prístupom k elektrickej zásuvke (2V). Vo vnútry udiarne sú zásobníky na vodu a na drevené . Money S ESET, kancelárske.


S s novým vyskúšaným vyvíjačom dymu. Ponúkam Vám záhradný udiarne D. Udiareň DEMS umožňujú získať dokonalú chuť a vysokú kvalitu údenín a .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts