Mittwoch, 25. Januar 2017

Centrometal pelet

BioTec Plus je kotao sa dva ložišta namijenjen je za loženje drvenim peletima i cjepanicama. U pelet -ložište je tvornički ugrađen plamenik za. Nenn-Wärmeleistung des Brenners . Toplovodni kotao na pelet.


Centrometal pelet set - toplovodni kotao na pelete za centralno grijanje kW.

Pelet kotlovi - sastavni delovi. Stelovanje sagorevanja gasnim analizatorom Testo 327- vrednosti do 500ppmCO na snazi P-5. Zagrijte svoj dom na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način!


CENTROMETAL KOTLOVI NA PELET. Kotlovi za loženje peletima. PelTec namijenjen je za loženje drvenim peletima. U kotao je ugrađen plamenik za izgaranje . Pravilnost cene in podatkov preveri na .

Zamenom vrata ložišta odgovarajućim za montažu pelet gorionika, može se montirati gorionik za pelet. OPREMA ZA PREUREĐENJE NA PELET KOTAO. Komfor grejanja koji se nudi na ovaj način grejanja daleko je ispred grejanja na čvrsto gorivo a ekonomski isplativije od ulja i gasa a. TVRTKA ZA PROIZVODNJU ENERGETSKIH UREĐAJA. Gorilec, elektronika, polz, zalogovnik, vrata peci za kw.


Rabljeno 2x pol sezone (cca 2t pelet). Za pregled datoteka potreban vam je Adobe Reader koji možete skinuti ovdje KOTLOVI NA PELETE I PELET SETOVI Cm. Kotao na pelet sa spremnikom PelTec Centrometal. Uvodne informacije o kotlu.


Hosted by Konstruktor Grupa. Central heating equipment is designed for attaching to new appropriately specified boilers and already inbuild boilers such as . Gorionik na pelet , a po potrebi moze da se koristi i mlevena sapurika, mlevena orahova i lesnikova ljuska i slicno. Korisceno malo vise od jedne sezone. ZASEBNA tri kruga grejanja: 2m2. Nisam siguran koliko kg može da stane, ali je rezervoar bolji od većine drugih proizvođača.


Kada su se odlučili da svoje domove greju na pelet , čistiji ogrev, mnogi u Srbiji nisu ni slutili da će se.

Od kotla imam centrometal 35kv. Specifikacija: Napon: 2v. Minimalna kolicina za porudzbinu: . Povratak na listu oglasa . U potrazi ste za novim grijanjem na pelet ? Za sva dodatna pitanja i upite vezane uz opremu za pelet sustave.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts