Montag, 18. April 2016

Gamatky bazos

Predám zachovalé plynové GAMATKY. Kúrilo sa s nimi v staršom byte, sú spoľahlivé, vhodné na chatu alebo nejaké iné sezónne bývanie. Nakoľko sme sa rozhodli pre ústredné kúrenie tak gamatky posielam ďalej. Cena 200€ pri rýchlom jednaní dohoda istá.


Bezplatná inzercia, predam gamatky predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Prodám plynové GAMATKY Karma BETA 4. S odtahem přes stěnu, jmenovitý teplný výkon kW, délka 6mm, výška 6mm, hloubka 2mm, v provozu 3 . Plynové vykurovacie telesá a gamatky Karma, Mora, gamatky za nízku cenu. Plynové ohrievacie gamatky Karma sú použiteľné ne vykurovanie bytov, domov, rôznych kancelárskych priestorov.


Najväčšou výhodou je jednoduchá inštalácia . Krby, kachle, pece, sporáky, komíny, záhradné krby, krbové vložky s predajom v BN PD TN PK NR KE BB. Predam-plynove- gamatky -Feg-vy. Plynové radiátory ( gamatky ) MODRATHERM sú spotrebičom prevedenia C- uzatvorený spotrebič s prívodom vonkajšieho vzduchu pripodzeným ťahom a s . Bazos plynove gamatky , Gamatky mora 615 Nejlepší plynové kotle, Atmosférické plynové kotle, Plynové topení vafky, Mobilní plynové topidlo, Plynové grily .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts