Mittwoch, 9. Dezember 2015

Predam udiaren

Domáca údiareň na ryby či na klobásy za najlepšie ceny na predaj a kúpu. Elektrická údiareň aj klasická údiareň na drevo v ponuke na Bazar. Ponukam na predaj drevenu udiaren v orig. Rozmery su 50x50x65cm ,dlzka potrubia 100cm ,velkost ohniska 30x32cm. Vyberajte si Udiarne podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Teplomer do udiarne chrómovaný empty. Rošt rovný pre multifunkčné udiarne empty. Rošt vlnka pre multifunkčné udiarne nerez empty.


Ahoj predam udiaren , vid foto, klucik nemam neviem ako to vyzera dnu, Treba prist rozobrat a odviest. Nachadza sa v Krpelanoch pri MT. Aby bolo možné udiareň napojiť na ohnisko, privaríme na bočnú stenu hrdlo na napojenie dymovej rúry. V stene medzi šatňovými priestormi . Obrázok k Prenosná udiareň stolová, s dvoma horákmi - nerezová.


Predám údiareň s pôdorysom o rozmeroch 9x1m, výška vpredu je 2m a vzadu 95m, základom je samonostná hranolková konštrukcia . Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. Kvalitná nehrdzavejúca stolová udiareň , ktorú môžete využiť pri. Rybárske potreby - predaj na splátky QUATRO . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Nový spôsob domáceho údenia rýb, hydiny, bravčového a jahňacieho mäsa, údenín, zeleniny, húb, orechov, mandlí aj syrov vďaka elektrickej udiarni Anuka. Výborná domáca udiareň pre začiatočníkov i profesionálov. Udiareň má krycí poklop s rebrovaním pre lepšiu ventiláciu.


How To Build A Shed From Repurposed Pallets A shed is almost essential for every home. Where else can you store the tools, lawn mower and miscellaneous.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts