Dienstag, 13. Oktober 2015

Plynove gamatky cez stenu

Spoľahlivo, výhradne od preverených výrobcov. Odvod spalín aj nasávanie vzduchu pre horenie, je cez obvodovú stenu do vonkajších priestorov. FLAMENCO cez stenu empty. Vykurovacie teleso s odťahom cez stenu.


Plynové gamatky a vykurovacie telesá. W regulácia teploty termostatom - 32°C odvod spalín cez stenu alebo do komína pripojenie na zemný .

Nastavená teplota je udržiavaná automaticky. PLYNOVÉ KACHLE - Modratherm, Mora, Karma spol. Vyberte si plynové ohrievače od českej značky MORA, sú vhodné pre väčšinu. W odvod spalin přes zeď vytopí prostor až mregulace teploty . Buď za modernejšie, alebo za plynový kotol a radiátory.


V starých domoch či bytoch gamatky po plynofikácii väčšinou nahradili lokálne. Kachle majú veľmi jednoduchú obsluhu, odťah spalín je vyvedený cez stenu. Výkon kachiel je kW a nastavená . Dobry den, je kurenie s gamatkou ovela drahsie ako kurenie s plynovym kotlom?

Druha otazka - existuju gamatky bez vyvodu cez stenu ? Kachle Karma kW BETA Mechanic s odvodom spalín cez stenu. Typ: P - Parapetné kachle (vývod spalín cez stenu ) . Súčasťou gamatky je aj výduch cez stenu ! Hlavnou činnosťou je výroba lokálnych plynových ohrievačov GAMA-PO s. Obrázok, Kód tovaru, Názov, DMOC. Plynová kachle Karma Beta a Karma Gamat s odťahom spalín cez stenu. Gamatky : nová konkurencia pre radiátory a ohrievače. Tepelný panel je možné umiestniť kdekoľvek na stene a poskytuje efektívne . Kúpené v INMAT je k tomu aj FA Vrátane prívodnej hadice, konzoly na stenu a . Búrať steny a vyrábať tepelné straty je v dnešnej dobe hlúposť.


Kachľami tak vykúrite celý dom. KARMA BETA MECHANIC plynové vykurovacie teleso 7kW závesné, odťah cez stenu , slonová kosť TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: 8mm Hĺbka: 215 . Prodám plynové GAMATKY Karma BETA 4. S odtahem přes stěnu , jmenovitý teplný výkon kW, délka 6mm, výška 6mm, hloubka 2mm, v provozu 3 .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts